Signnieuws

De deadline voor de Fespa Awards 2017 nadert. U heeft nog tot 27 januari 2017 de tijd om een project in te sturen. Genomineerden van de Sign+ Awards kunnen gratis deelnemen.

Sinds 1991 zijn de Fespa Awards de enige onafhankelijke mondiale competitie voor de wereld van geprinte en niet-geprinte signage. De organisatie is weer op zoek naar de beste en meest innovatieve projecten.

Verschillende categorieën

Inzendingen zijn welkom in 14 categorieën, die verschillende applicatiegebieden omvatten, verdeeld over vier subcategorieën: digital print, zeefdruk print, gemixte technieken (combinatie van offset, digitaal en/of zeefdruk) en niet-geprinte signage.

Meedoen

Iedereen kan meedoen. Deelname kost de leden van bij Fespa aangesloten associaties (zoals Fespa Nederland en Febelgra) slechts €50 per inzending, niet-leden betalen €100 per inzending.  Jongeren (leeftijd tussen de 16 en 25 jaar en nog in opleiding of werkzaam als junior werknemer) kunnen voor €15 meedoen.

Gratis inschrijven

Overigens kunnen de genomineerden van Sign+ Award 2016, mits hun project is in te delen in een van de 14 categorieën, zich gratis inschrijven voor de Fespa Awards. Vermeld dit duidelijk tijdens het invullen van het inschrijfformulier. Heeft u daarover nog vragen, neem dan contact op met Fespa Nederland (+31 20 543 55 44, e-mail: info@fespanederland.nl)

Deadline

Inzenders hebben tot 27 januari 2017 de tijd om hun werk in te sturen, dat zal worden beoordeeld door een onafhankelijk jury. De jurering vindt begin maart plaats en de uiteindelijke bekendmaking van alle categoriewinnaars is tijdens het Fespa Celebration Gala Dinner in Hamburg, als onderdeel van Fespa 2017, de vakbeurs die plaatsvindt in Hamburg van 8 tot en met 12 mei 2017.

People’s Choice Award

Tijdens deze avond wordt, naast de ‘Best of Show’ award – de overall winnaar volgens de vakjury – ook de winnaar van de People’s Choice Award bekendgemaakt. Van 6 februari tot 6 maart zullen namelijk alle inzendingen worden gepresenteerd op de website van Fespa en kan het publiek daar haar stem uitbrengen

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.