Signnieuws

Over een week – 15 juni – is de deadline voor het insturen van projecten voor de Sign+ Award 2020. Projecten die na 1 juli 2018 zijn uitgevoerd of afgerond, kunnen meedingen. Doe mee!

Het begint er nu echt om te spannen… We hebben al veel mooie projecten binnengekregen voor de Sign+ Award 2020, maar net als bij vorige edities lijken veel signmakers weer tot het laatste moment te wachten met insturen. De deadline is echter over precies een week!

Er is vast wel een project dat u de afgelopen twee jaar onder handen heeft gehad dat net boven het gemiddelde uitsteekt. Waar u trots op bent! Express Yourself! Schroom niet en stuur uw creatie(s) nu in!

Stuur direct een project in

Categorieën

U kunt per categorie één project insturen; u heeft dus vijf kansen! Daarnaast maken alle inzenders kans op de nieuwe Fespa Nederland Innovatie Award. Stuur uw mooiste project(en) in voor de volgende categorieën:

  • Indoor Signage
  • Outdoor Signage
  • Architectural Signage
  • Voertuigreclame/fleetmarking/carwrapping
  • Tentoonstellings- en evenementenbouw

Met name in de categorieën ‘Architectural Signage’ en ‘Tentoonstellings- en evenementenbouw’ kunnen we voor een echte competitie nog wel wat projecten gebruiken.

We beseffen dat door de coronacrisis veel mooie projecten in deze laatste categorie niet zijn doorgegaan. Een deceptie! Maar bedenk ook dat projecten die vorig jaar zijn gerealiseerd (zelfs na 1 juli 2018) kunnen meedingen naar de awards.

Klik hier voor alle informatie.

Alvast bedankt voor uw inzending!

Deelname
Doe mee! Ga naar de website Sign.NL/award en vul online het wedstrijdformulier voor de Sign+ Award 2020 in. Hier vindt u ook het wedstrijdreglement. Deelname is gratis. U kunt tot uiterlijk 15 juni 2020 een project inzenden. Per categorie kan een bedrijf slechts één project aanmelden.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.