Signnieuws

Decorontwerp in kantoor

Grande Route XL uit Amsterdam, specialist in complexe fotografische opdrachten voor onder meer interieurarchitecten, heeft onlangs voor een van haar internationale klanten twee verschillende decorconstructies neergezet in twee kantoren.

De wanden zijn naadloos geprint op katoen en verwerkt in een speciaal frame dat naadloos aan moest sluiten van het plafond tot aan de vloer. Zo is een decoratieve ruimte gecreëerd waar het personeel met klanten rustig even kan gaan zitten en de ruimte kan tevens functioneren als een zogenoemde stiltekamer.

Katoen
Er is gekozen voor geprint katoen vanwege de matte uitstraling en de veiligheidsvoorschriften van de brandweer. In tegenstelling tot pvc of andere materialen heeft katoen een meer natuurlijke uitstraling. Ook is het materiaal al in de fabriek brandvertragend geïmpregneerd, geeft het bij brand nauwelijks rookontwikkeling en het druipt niet als het vlam heeft gevat.

De vraag van de klant was om met een creatief idee te komen voor fotowanden en een oplossing te bedenken voor een plek in het kantoor waar geen scheidingswanden beschikbaar waren.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.