Signnieuws

Ocean en Johnnie Walker presenteren de allereerste DeepScreen-campagne in Nederland. Met deze technologie wordt een 3D-illusie gecreëerd. Deze 3D- experience is te zien op digitale schermen in Amsterdam en Rotterdam.

Met de technologie wordt een 3D-illusie gecreëerd.

Johnnie Walker wilde een unieke DOOH-campagne voor haar premium Black Label whisky. Ocean Nederland presenteerde precies op dat moment een nieuwe 3D-techniek waarmee adverteerders spectaculaire publiekservaringen kunnen bieden. De campagne is te zien op digitale schermen op het Amsterdam Leidseplein en op het Rotterdam Binnenwegplein.

Eerder dit jaar werd de DeepScreen-techniek door Ocean UK toegepast in Londen op Piccadilly Circus.

Nieuwe dimensie

Met Oceans DeepScreen wordt een 3D-experience gecreëerd. Door middel van gepatenteerde templates is artwork te vervormen en is een illusie te creëren op de schermen, aldus de buitenreclamespecialist. DeepScreen maakt gebruik van een manipulatietechniek (anamorfose) waarmee beelden wiskundig worden vervormd tot een optische illusie. Door de beelden te bekijken vanuit een specifieke hoek, wordt de illusie van diepte (3D) gecreëerd.

Webinar over Deepscreen

Op dinsdag 16 november om 15.00 organiseert Ocean via Zoom een webinar over deze nieuwe dimensie in DOOH, gehost door David Tait (Ocean’s UK Head of Design & Studio), onder de naam: DeepScreen – Going Deeper. Aanmelden voor dit webinar kan hier.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.