Signnieuws

De organisatie van Pure Digital meldt dat het definitieve conferentieprogramma online staat. Drie dagen lang zijn er gratis seminars te volgen.

Pure Digital wordt gehouden van 17 tot en met 19 april 2018 in Amsterdam RAI. Met nog minder dan twee weken te gaan, is de website van Pure Digital, volgens de organisatoren, volledig bijgewerkt.

Dit betekent compleet met het definitieve conferentieprogramma. Ook alle sprekers op de donderdag zijn nu bekend. De lijst met sprekers gedurende drie dagen is hier te vinden.

De kracht vanuit design en co-creatie met Annemijn Filius, Motiflow. Zij is een van de sprekers op dinsdag 17 april.

De hoogtepunten zijn presentaties van toonaangevende influencers, een showcase van praktische toepassingen door marktspelers en talloze mogelijkheden tot netwerken om zakelijke meetings te faciliteren. Pure Digital wil digitale print introduceren bij de creatieve sector door de laatste digitale printinnovaties te demonstreren.

Sprekers

Pure Digital stelt een 3-daags thematisch programma voor met presentaties van prominente sprekers:

  • Dinsdag 17 april – ‘Design en creatie’
  • Woensdag 18 april – ‘Interieurinrichting en merkbeleving’
  • Donderdag 19 april – ‘Mogelijkheden voor digitale print – Hoe de vraag naar digitaal printen verhogen?’

Deze sessies bevatten bijdragen van sprekers die lid zijn van het gereputeerde BNO (Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers en officiële partner van Pure Digital), evenals presentaties van influencers zoals o.a. Marc Cloosterman (CEO, VIM Group), Richard Askam (Pure Digital keynote en gastheer), Annemeijn Filius (Motiflow), Juriaan van Beelen (Nettl), Hil Driessen, (Driessen + van Deijne), Marieke Du Pré (Lab9), Bert Benckhuysen (Mimaki Europe), Erwin Damberg (Probo) & Menno van der Meij, (Multicopy Netherlands).

 

Voor locatiegegevens en andere nuttige informatie rond Pure Digital, klik hier.

Registratie voor een gratis toegangspas is mogelijk via deze link.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.