Signnieuws

Dehullu Sign Systems en Smart Signs Solutions gaan samenwerken in het ontwikkelen en realiseren van dynamische bewegwijzering. Beide bedrijven vinden elkaar op het snijvlak van commercie en techniek.

Maria Lijding (directeur Smart Signs Solutions) en Maarten van Orden (directeur Dehullu Sign Systems) tekenen de samenwerkingsovereenkomst.De markt voor intelligente beeldschermen groeit, omdat het gebruik van gebouwen verandert. Slimme bewegwijzering wordt steeds belangrijker. Namen, een persoonlijke boodschap, (medische) indicatie of persoonlijke routebegeleiding door een gebouw zijn vanuit een centrale server eenvoudig digitaal aan te sturen. Het spaart tijd, scheelt geld, is persoonlijk en schept duidelijkheid.

Commercie en techniek
Dehullu adviseert in wayfinding, ontwerpt op maat en produceert en implementeert bewegwijzering. Ook levert het bedrijf software voor het up-to-date houden van bewegwijzering. Smart Sign Solutions ontwikkelt software voor slimme, dynamische bewegwijzering. Beide bedrijven vinden elkaar op het snijvlak van commercie en techniek.

Dehullu en Smart Signs Solutions leveren zowel dynamische borden voor algemene berichten en navigatie als borden voor flexibele naamgeving bij bijvoorbeeld vergaderruimtes. Recent zijn gezamenlijk enkele projecten gerealiseerd voor het AMC Kinderziekenhuis, het VUMC Alzheimercentrum te Amsterdam en het Jeroen Bosch Ziekenhuis te Den Bosch.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.