Signnieuws

Mimaki Engineering Co., Ltd. gaat vanaf eind februari 2010 de UJF-3042 leveren. Dit is een desktop UV LED-printer voor productie van kleine oplagen en imprints van industriële producten, noviteiten, kaarten en naamplaatjes, elektronische producten en toepassingen bij etiketten en verpakkingen.

Met deze nieuwe machine verkrijgt de gebruiker zeer gedetailleerde, nauwkeurige en heldere afdrukken, ook op ongecoate substraten. De UJF-3042 werkt met een nieuw ontwikkelde printkop, die past bij de vereisten voor deze compacte printer en die een uitzonderlijke prijs-prestatieverhouding creëert.

Kostenefficiënte karakteristieken zijn het lagere energieverbruik vanwege de toepassing van UV LED, evenals de ruimere materiaalkeuzes, aldus Mimaki.

"Als instapmodel verschaft de machine een buitengewone waardepropositie aan zeefdrukkers en printers van etiketten, industriële toepassingen en signproducten die behoefte hebben aan on demand productie in kleine oplagen en om imprints te maken", benadrukt Kazuyuki Takeuchi, hoofd van Mimaki‘s IP Business Unit.

Kenmerken
Andere kenmerken die de fabrikant noemt, zijn:
Een maximale resolutie van 1440 x 1200 dpi en de functie om wit als overvul of ondervul te printen op substraten tot 50 mm. Mimaki's RIP software zit inclusief in het standaardpakket.

Bredere materiaalkeuzes dankzij de UV LED-technologie, uitgerust met Mimaki‘s Spray Suppressor systeem, print op A3-formaat in hoge snelheidsmodus in 4 minuten in fullcolour plus wit (over- en onderprinten), en compact formaat.

 

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.