Signnieuws

TenderNed, het online marktplein voor aanbestedingen van de overheid, slaat aan bij ondernemers. Deze week is de duizendste gebruiker verwelkomd. Via TenderNed kunnen ondernemers beter meedingen naar opdrachten van de overheid.

Meedingen naar overheidsopdrachten via een aanbesteding is voor veel ondernemers lastig. Vaak is onduidelijk voor welke opdrachten zij in aanmerking komen. Om ondernemers meer kans te geven bij aanbestedingen, werkt het ministerie van EL&I samen met diverse overheidsorganisaties en het bedrijfsleven aan TenderNed.

Online marktplein

Overheidsdiensten die een opdracht aanbesteden kunnen die op TenderNed plaatsen. De aangesloten ondernemers krijgen een seintje zodra er een opdracht beschikbaar is waarvoor zij in aanmerking komen. Er staan nu 37 opdrachten op TenderNed. Dat worden er in de toekomst veel meer. Vanaf dit najaar kunnen alle aanbestedende diensten hun opdrachten op deze manier bekendmaken.

Volledige digitale ondersteuning
Vanaf volgend jaar hoeven ondernemers nog maar één keer de complete bedrijfsgegevens in te voeren om mee te dingen naar alle opdrachten. TenderNed biedt dan volledige digitale ondersteuning van het aanbestedingsproces, van vooraankondiging tot en met de gunning van opdrachten.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.