Signnieuws

Europa’s digital signage- en DooH-conferentie, Digital Signage Summit, houdt voor het eerst een virtueel evenement: DSS 2020 – The Show. Op 29 en 30 juli is DSS gratis toegankelijk.

De tweedaagse online conferentie, live gepresenteerd vanuit een tv-studio, biedt een mix van inzicht in de nieuwste trends op het gebied van digital signage, best practices in de branche en innovaties die de opkomende nieuwe postpandemische realiteit weerspiegelen.

Gratis

De DSS-serie is gratis toegankelijk om ervoor te zorgen dat een zo breed mogelijk publiek kan profiteren van het initiatief. Het conferentiethema is ‘Digitale ervaringen voor het nieuwe normaal – uitdagingen en kansen voor winkels, bedrijven en openbare ruimtes’.

Het evenement wordt voorgezeten door digital signage-expert Florian Rotberg, algemeen directeur van event-medeorganisator invidis consulting. Op het programma staan ​​meer dan 40 digital signage experts uit de wereld van retail, marketing, systeemintegratie, analyse, fabricage en architectuur. “In de geest van eenheid in de industrie hebben we besloten om het evenement van dit jaar gratis toegankelijk te maken voor iedereen”, aldus Mike Blackman, algemeen directeur van Integrated Systems Events, mede-organisator van de Digital Signage Summit-serie. “Solidariteit binnen de digital signage-industrie is van vitaal belang omdat we het hoofd bieden aan de effecten van COVID-19, die voor velen verwoestend zijn, zowel persoonlijk als commercieel.

Details en het gehele programma vindt u hier: https://digitalsignagesummit.org/europe/

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.