Signnieuws

Netpresenter introduceert Netpresenter Message Server 8. Dit is een online te beheren platform waarmee met enkele muisklikken pakkende beeldkranten vol beweging kunnen worden gemaakt voor grote en PC-schermen. Eenvoudig en gebruiksvriendelijk, waarmee digital signage ook voor kleine ondernemers binnen handbereik komt, meent Netpresenter.

"Wie kent het niet – je bent net in de stad en hebt een heel lijstje af te werken. Maar dan vangt een scherm met een afbeelding van een heerlijke kop koffie en een aardbeiengebakje je blik. Eerst maar even pauze!" aldus Frank Hoen, directeur van Netpresenter. Digital Signage wordt volgens een onderzoek uit 2007 door 63 procent van de voorbijgangers gezien en hoe meer beweging, hoe meer aandacht een beeldkrant trekt. (Bron: The effect of Digital Signage advertising, Digital Out-Of-Home Media Awareness and Attitude study 2007, OTX)

"Voor kleine ondernemingen, zoals de bakker op de hoek, is narrowcasting vaak te lastig en te duur. Met Netpresenter heb je alleen een scherm gekoppeld aan een Windows-PC nodig. Op die PC installeer je met enkele muisklikken de Netpresenter-software. Deze is heel eenvoudig te gebruiken; iedereen die een e-mail kan versturen kan overweg met onze software. En, bijzonder in onze branche, de oplossing is heel betaalbaar," licht Hoen toe.

Netpresenter Message Server 8 biedt naast de reeks nieuwe dynamische achtergrondtemplates, andere grafische verbeteringen. Ook kunnen nu tickertapes met de koppen van het laatste nieuws worden toegevoegd aan de presentatie.

 

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.