Signnieuws

Begin januari dit jaar verhuisde Dimix Belux naar de Slamstraat 10 in Genk. Op 17 juni wordt een open huis gehouden in dit nieuwe onderkomen in België. Aanmelden kan nu.

“Een geknipte locatie”, aldus Lars Vreeke, de kapitein op het schip dat Dimix heet, over de nieuwe Belgische vestiging van het bedrijf in Genk in een recent interview met Sign+ Magazine. (Lees hier het complete artikel).

Historisch verleden

De straatnaam verwijst naar een historisch verleden. Het is een memorabele plaats waar in de tijd van de mijnbouw een kolenwasserij heeft gestaan. Slam staat voor de zware stoffen (bezinksels) die overblijven na het wassen van de kolen. De locatie van het prachtig nieuwe onderkomen ligt in het natuurpark Hoge Kempen, midden tussen de Limburgse mijnterrils. Daarom wijdt Dimix haar open dag aan de bewogen geschiedenis van de streek en deze nieuwe locatie in België.

Demonstraties en presentaties

Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen klanten en relaties het nieuwe pand bekijken en zien hoe de Dimix-medewerkers dagelijks klaar staan om alle orders te verwerken. Daarnaast worden op diverse machine demonstraties gehouden en worden, samen met partners van Dimix, interessante presentaties gegeven.

Wanneer:       vrijdag 17 juni 2022
Hoe laat:        10.00 – 17.00 uur
Waar:             Slamstraat 10, Genk

Belangstellenden zijn welkom. Om een inschatting te maken van het aantal gasten, wordt gevraagd om vóór 27 mei a.s. te registreren via deze link: dimix.com/opendag.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.