Signnieuws

Dimix is sinds oktober de Benelux-dealer geworden van Nekoosa printmedia. De Amerikaanse onderneming is het moederbedrijf van innovatieve merken in films en tapes.

ClingZ van Nekoosa.

Nekoosa is specialist in speciale zelfklevende printmedia, polyester synthetische papiersoorten en applicatietapes. Het bedrijf biedt een scala aan producten voor promotionele toepassingen, waaronder printmedia voor ramen, wanden en vloeren. De Amerikaanse producent probeert innovatief en milieuvriendelijkheid te zijn.

Ztac

Dimix is gestart met het dealen van de merken Ztac en ClingZ in wit en transparant, op verschillende breedtes. Deze recycleerbare printmedia zijn voor diverse binnen en tijdelijke buiten toepassingen zeer geschikt. Ztac is een ultra low tack polyesterfolie die makkelijk kan worden aangebracht, meerdere malen kan worden verplaatst en verwijderd zonder een spoor van residu achter te laten. Deze speciale lijmlaag is ook gepatenteerd door Nekoosa. De transparante versie van Ztac is zonder luchtbellen zeer eenvoudig aan te brengen, ook al breng je de afbeelding recto verso aan de binnenkant van de ruit aan.

Ztac van Nekoosa.

ClingZ

ClingZ is een zelfklevende, elektrisch geladen grafische polypropyleen-film die zich hecht op elke droge ondergrond. ClingZ is uniek in de kleefeigenschap zonder lijm, deze is zelfs zo goed dat je op gestuukte en stenen muren kunt kleven. Geen gladde ondergrond vormt een probleem en je kunt rekenen op een extreem eenvoudige manier van verwijderen en hergebruiken, zolang de statische lading actief blijft.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.