Signnieuws

Dimix meldt op haar website ‘met een zwaar gemoed’ dat medewerker Remco Spit op 23 augustus 2023 is overleden. Remco is 63 jaar geworden. Maandag zal in besloten kring afscheid van hem worden genomen.

Remco heeft maar liefst twaalf jaar lang zijn technische kunsten en toewijding aan Dimix geschonken. Hij was de allereerste techneut die bij deze distribiteur voor de signbranche kwam werken en heeft zo de weg geplaveid voor velen na hem, valt op de website te lezen. ‘Zijn kennis en inzet hebben mede vorm gegeven aan wat Dimix nu is.’

‘Naast zijn professionele bijdragen was Remco ook een man van buitengewone eigenschappen. Hij stond bekend om zijn moed, altijd bereid om uitdagingen aan te gaan met een vastberaden houding. Zijn passie voor zijn werk, zijn collega’s en bovenal zijn familie was overduidelijk. Zijn vermogen om moeilijke situaties met een glimlach en een vleugje humor te benaderen, kenmerkten hem.’

De laatste jaren moest Remco strijden tegen ziekte, ‘maar hij is die strijd aangegaan zoals alleen hij dat kon – met een mix van vastberadenheid en een vleugje nonchalance. Laten we de herinnering aan Remco levend houden met de woorden ‘Dapper’, ‘Liefde’ en ‘met Humor’, want zo was hij echt’, meldt het Dimix-team.

Degenen die hun medeleven willen betuigen of het correspondentieadres willen ontvangen, kunnen contact opnemen met Dimix via 076-8200830 / info@dimix.nl.

Wij wensen de nabestaanden van Remco en alle medewerkers bij Dimix veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.