Signnieuws

Op 24 oktober 2019 houdt distributeur Dimix een open dag voor al haar klanten, relaties en geïnteresseerden. Deze dag zal in het teken staan van nieuwe technologieën en trends, creativiteit, inspiratie, kennisoverdracht en beleving.

Een eerdere open dag van Dimix in Breda.

Naast Dimix zijn diverse partners aanwezig, waaronder Mimaki, Summa, Smart Folie, Trotec Laser, HP en vele anderen. Er worden live demonstraties en workshops geven om actief de nieuwste innovaties, toepassingen en trends te kunnen tonen.

Samenvoeging Dimix en Sihl Direct

Sinds 1 april dit jaar is de overname van Sihl Direct door Dimix een feit. Volgens het management zijn de eerste maanden na de samenvoeging succesvol verlopen. Klanten van Dimix kunnen tijdens de open dag kennismaken met de nieuwe Sihl-collega’s en producten en vise versa.

Tijdens de open dag kan kennis worden genomen van producten in het Dimix portfolio, inclusief die uit de oude Sihl Direct-stal.

Uw eigen 3D- beeld

Tijdens de open dag is er de mogelijkheid om een 3D-scan van uzelf te laten maken in de 3D-booth van Momentize. U ontvangt dan direct een 360 graden foto én kunt u ervoor kiezen om een eigen beeldje (Shapie) te laten maken. Deze ontvangt u dan enkele weken na de open dag. Indien u meedoet met de klantactie van een Dimix, die loopt in de periode september en oktober, dan is dit unieke beeld zelfs gratis.

Ook is er de mogelijkheid om een eigen ‘Shapie’ (een 3D-geprint model) te laten maken.

Programma en aanmelden

Het event vindt op 24 oktober plaats van 12.00 tot 20.00 uur in het pand van Dimix Nederland in, Minervum 7097 in Breda. Iedereen is welkom, maar i.v.m. organisatie en catering wordt verzocht voorafgaand te registreren via de website.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.