Signnieuws

Display Superstar 2015

De 22ste editie van display Superstar komt dichterbij. De Duitse uitgeverij display organiseert samen met viscom Düsseldorf deze wedstrijd.  

Alle ingezonden stukken maken niet alleen kans op de display Superstar Cup, maar worden eveneens tentoongesteld tijdens viscom 2015, van 4 tot en met 6 november, in Düsseldorf. Met de vermelding van de producent, ontwerper en klant.Superstar

Er zijn in totaal zeven categorieën waarvoor kan worden ingeschreven. De uiterste inschrijfdatum is 11 september 2015. De prijsuitreiking vindt plaats op 5 november tijdens de ‘Night of Stars’.

Promotie via jaarboek

Nieuw dit jaar is het display Superstar Yearbook, waarbij elke individuele inzender een profielpagina krijgt met een foto en details van de display, alsook informatie over de POS campagne en details van de displayproducent. Dit jaarboek moet de ideale gids worden voor reclamebureaus en grote merkbedrijven, en verschijnt in een oplage van 15.000 exemplaren. Het jaarboek wordt bijgevoegd bij het decembernummer van display. De inzender krijgt zelf 20 exemplaren.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.