Signnieuws

Als reactie op de onverwachte groei van digital signage en publieke displays heeft Integrated Systems Events (ISE) besloten een Digital Out Of Home Business Conference toe te voegen aan het programma van ISE 2009.

Deze vakbeurs wordt volgend jaar begin februari in Amsterdam gehouden. De conferentie duurt anderhalve dag (op maandag 2 en dinsdag 3 februari).

ISE's Digital Out Of Home (DOOH) Business Conference is ontwikkeld door drie bekende specialisten op dit gebied: dr. Christoph Köller van het management innovatiebedrijf G&K, dr. Tony Lowe van Lambent Consultancy, en Antoine de Ryckel van Barco.

Welke displaytechnologieën zijn beschikbaar? Wat voor netwerk heb je nodig om content te distribueren en te beheren? Welke locaties zijn geschikt voor specifieke boodschappen? En hoe krijg je zo snel mogelijk een ‘return on investment'? Het zijn vragen die aan bod zullen komen tijdens de conferentie. In het derde kwartaal van 2008 zal het programma van het congres voltooid zijn en wordt het ook mogelijk zich in te schrijven.

Relevante link: www.iseurope.org

 

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.