Signnieuws

MSI-Sign Group, met vestigingen in Nederland, Duitsland, Italië en Groot-Brittannië en onderdeel van het beursgenoteerde MS International Plc, heeft het eerder failliet verklaarde Reklaspits BV op 13 november doorgestart onder de naam Reklaspits | MSI.

Reklaspits | MSI blijft met twintig medewerkers vanuit de huidige vestigingsplaats Wormerveer opereren.

MSI-Sign Group, waaronder de activiteiten van Petrol Sign | MSI in Gameren en Armada Janse | MSI in Budel vallen, heeft met Reklaspits erbij een groep van circa 100 medewerkers en is daarmee een belangrijke speler op de nationale en internationale lichtreclamemarkt.

Groeiambities

“Reklaspits past perfect in onze internationale en strategische groeiambities”, zegt CEO Eelco Lambooij. “De knowhow en vakmanschap binnen Reklaspits op het gebied van bewegwijzering zijn een zeer gewenste aanvulling op ons leveringsprogramma. Met deze toevoeging hebben we onze positie op de markt wederom versterkt.”

Wormerveer

Reklaspits | MSI blijft met twintig medewerkers vanuit de huidige vestigingsplaats Wormerveer opereren. Leon Akkermans, managing director bij de MSI Sign Group, is zeer content met deze strategische stap: “Nationaal hebben we nu een mooie geografische spreiding en internationaal brengt deze doorstart ons extra slagkracht om onze klanten nog beter te bedienen.”

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.