Signnieuws

Dr. Fabian Stich wordt per 1 november 2021 de nieuwe CCO bij Onlineprinters. Hij volgt Christian Wuerst op die de onderneming na vier jaar verlaat. Stich wordt als directeur en chief commercial officer (CCO) verantwoordelijk voor de divisies marketing en verkoop.

Dr. Fabian Stich, de nieuwe CCO bij Onlineprinters.

“Wij bedanken Christian Wuerst voor zijn succesvolle werk. Hij heeft de afgelopen jaren binnen de onderneming samen met zijn team op het gebied van klantenservice, verkoop, webshop, onlinemarketing en productmanagement belangrijk opbouwend werk geleverd en daarmee in belangrijke mate bijgedragen aan de groei van de Onlineprinters-groep“, vertelt Roland Keppler, CEO van Onlineprinters.

Zijn opvolger, dr. Fabian Stich, komt van Jochen Schweizer mydays Holding GmbH, waar hij voor het laatst acht jaar lang de functie van CEO bekleedde. “We zijn blij dat dr. Fabian Stich ons team komt versterken. Met hem konden we een erkend vakman op het gebied van e-commerce voor ons winnen, die de ingeslagen weg van internationale groei verder zal versnellen.“

Over Onlineprinters

De Onlineprinters-groep behoort tot de toonaangevende onlinedrukkerijen van Europa, heeft meer dan 1.660 medewerkers in dienst en produceerde in 2019 meer dan 3,2 miljard gedrukte reclamemiddelen. De onderneming verkoopt meer dan 5.000 gedrukte producten, van visitekaartjes, briefpapier en flyers, catalogi en brochures tot grootformaat reclamesystemen aan meer dan één miljoen klanten in 30 landen van Europa.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.