Signnieuws

Internetdrukker Drukwerkdeal.nl sluit een meerjarige samenwerking met het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. De drukker gaat zich breed inzetten voor het centrum: naast een jaarlijkse donatie, ondersteunt Drukwerkdeal.nl het Máxima Centrum met een jaarlijks budget voor drukwerk en ander promotiemateriaal en zet het ieder jaar een campagne op om nog meer donaties op te halen.

Geld voor onderzoek

Algemeen directeur Haico Meijerink spreekt daarom ook liever niet van een sponsoring, maar van een partnerschip. “We geven elk jaar een mooie donatie, wat natuurlijk ook enorm waardevol is voor het Máxima”, legt Meijerink uit. “Want met dat geld doen ze onderzoek en werken ze aan allerlei manieren om het leven van de kinderen in het Máxima te verbeteren. Maar we wilden meer doen. Dus ondersteunen we ze ook met onze producten en diensten.” Het Prinses Máxima Centrum kan elk jaar rekenen op een budget om drukwerk en andere bedrukte promotieartikelen bij Drukwerkdeal te bestellen. “En we zetten ieder jaar een campagne op om met originele acties onder ons publiek nog meer geld in te zamelen voor de kinderen van het Máxima, die wij superhelden vinden.” 

Orange Friday

Drukwerkdeal.nl trapt de samenwerking af met Orange Friday. Een nationale actiedag op 26 november die al bekend staat als Black Friday. Tijdens de campagne roept Drukwerkdeal.nl het hele land op om de uitverkoop eens links te laten liggen en het bespaarde geld uit te geven aan een goed doel: het Prinses Máxima Centrum. Via www.orange-friday.nl kunnen bezoekers daarom posters kopen waarvan de gehele opbrengst naar het Prinses Máxima Centrum gaat. Bezoekers die liever willen doneren dan een poster kopen, kunnen via de site rechtstreeks geld geven aan het Prinses Máxima Centrum.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.