Signnieuws

‘We create the future’ is het motto van drupa van 28 mei tot en met 7 juni 2024 in Messe Düsseldorf. Gedurende elf dagen is in Messe Düsseldorf van alles te zien wat de toekomst van de print- en verpakkingsindustrie te bieden heeft. Zo’n 1.400 exposanten zullen zich – na een pauze van acht jaar – in het beurscentrum presenteren.

Succesvoller

Zo leren de bezoekers tijdens de komende drupa onder meer hoe ze hun huidige bedrijf nog succesvoller kunnen maken en concurrentievoordeel behalen. De druk- en verpakkingsindustrie ondergaat voortdurende veranderingen, gedreven door digitale innovatie, inspanningen op het gebied van duurzaamheid en veranderende consumententrends.

Belangrijke spelers uit 47 landen hebben zich inmiddels aangemeld. De professionele wereld kan zich volgens de organisatie verheugen op verrassende en indrukwekkende optredens en productpremières, vooral van de mondiale hoofdrolspelers in de gehele waardeketen.

MyOrganizer

Bezoekers kunnen gebruik maken van de MyOrganizer-functie, waarmee ze in slechts enkele stappen hun persoonlijke route door de beurshallen kunnen voorbereiden. 

Kaartjes en prijzen

Tickets voor drupa 2024 zijn inmiddels verkrijgbaar in de ticketshop en variëren tussen de 20 euro en 255 euro. Online kaartjes zijn het scherpst geprijsd.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.