Signnieuws

Durst gaat haar divisie grootformaat printen reorganiseren, door onder meer duaal leiderschap in te voeren met centrale aansturing vanuit Brixen. Dit moet leiden tot meer efficiëntie, aldus de printerfabrikant.

Het nieuwe duale leiderschap wordt gevormd door ervaren Durst-managers Christian Harder, als Global Salesdirector, en Andrea Riccardi, als Head of Product Management.

Andrea Riccardi (links) en Christian Harder, het nieuwe managementduo bij de grootformaat printdivisie van Durst.

Voorheen

Het segment was voorheen opgedeeld in internet-gestuurd printen in Brixen (Italië) en vlakbedprinten op de productielocatie van Lienz (Oostenrijk). Met de introductie van het P5 technologieplatform en de ontwikkeling van hybride printsystemen wordt de historisch gegroeide structuur opgeheven om meer efficiëntie te bereiken. De businessunit word aangestuurd vanuit het Durst-hoofdkantoor in Brixen.

Bouwstenen

“De reorganisatie in het LFP-segment brengt de bouwstenen samen die we in 2017 hebben gesteld met de introductie van het P5-technologieplatform, de uitbreiding van de Lienz- en Brixen-klantencentra en het nieuwe hoofdkantoor in Brixen,” zegt Christoph Gamper, CEO van Durst Groep.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.