Signnieuws

Roland DG heeft de nieuwe VersaUV LEF2-300D speciaal ontwikkeld om de printmogelijkheden van het LEF2-gamma verder uit te breiden. Texart-gebruikers kunnen dankzij de nieuwste versie van Rolands RIP-software – Ergosoft Roland Edition 3 – van een verbeterde gebruikservaring genieten.

De VersaUV LEF-serie, die voor het eerst werd geïntroduceerd in 2011, is populair gebleken. Sindsdien evolueerde het platform verder om steeds grotere printoppervlakken en fijnere afwerkingen mogelijk te maken. Roland DG heeft nu de VersaUV LEF2-300D uitgebracht, een nieuw model met een hoogte van 200 mm. Dat biedt niet alleen plaats  voor hogere artikelen, maar het ondersteunt ook een grotere verscheidenheid aan mallen, waardoor het printpotentieel verder werd uitgebreid.

De VersaUV LEF creëert levendige kleuren en realistische texturen, waardoor hij uitermate geschikt is om een breed scala aan producten en substraten op aanvraag te personaliseren, waaronder lederen tassen, schoenen, telefoonhoesjes en andere promotieartikelen en geschenken.

Geprinte telefoonhoesjes.

Francisco Lozano, Product Manager Roland DG EMEA: “Gezien de veelzijdigheid van de VersaUV LEF-serie, hebben de toestellen bij veel van onze gebruikers al voor fantastische succesverhalen gezorgd. Die komen niet alleen uit de printwereld, maar ook uit de detailhandel, productie en andere industrieën – waar velen voorheen alleen vertrouwden op zeefdrukprocessen, maar nu profiteren van de aanvullende digitale mogelijkheden van de VersaUV-serie.”

Ergosoft Roland Edition 3

Met een verscheidenheid aan nieuwe functies en verbeteringen is de nieuwste editie van Rolands RIP-software een perfecte match voor hoogwaardige textielprints, aldus de printerfabrikant. De opnieuw ontworpen gebruikersinterface zorgt voor een meer intuïtieve bediening en een verbeterde gebruikerservaring. Bovendien heeft Edition 3 mogelijkheden om snel de gewenste steunkleur te vinden én te matchen, automatische steunkleurvervanging en mogelijkheden om een algehele verbetering van de efficiëntie en productiviteit voor de gebruiker te realiseren.

Bestaande Texart XT-640/RT-640-gebruikers die edities 1 en 2 hebben geactiveerd, komen tussen 24 maart en 30 september 2020 in aanmerking voor een gratis upgrade.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.