Signnieuws

Durst, fabrikant van geavanceerde digitale productietechnologieën, én Color Concepts, een onafhankelijke professionele dienstverlener voor de digitale grootformaat drukindustrie, gaan samenwerken.

Color Concepts gaat samenwerken met Durst.

Color Concepts is aangesteld als premium partner voor Durst Professional Services. Het bedrijf biedt ondersteuning voor kleurbeheer nadat Durst Workflow Software is geïnstalleerd. Deze service wordt als eerste binnen EMEA (Europe, Middle-East & Africa) verleend.

Snelheid

Durst Workflow Software is een browsergebaseerde softwareoplossing. Het programma combineert gegevensvoorbereidingen, kleurbeheer en uitvoervoorbereidingen om productie te garanderen met optimale resultaten in het hoogste tempo. Color Concepts biedt klanten ondersteuning voor kleurbeheer om hun normen voor de afdrukkwaliteit te verhogen.

Kleurbeheer

“Kleurbeheer is een steeds belangrijker hulpmiddel voor bedrijven”, zegt Christian Casazza, Managing Director van Durst Professional Services GmbH. “Met Color Concepts hebben we een sterke applicatie-expert en partner op dit gebied voor onze grootformaat workflow-oplossing. Dit stelt ons in staat om het best mogelijke resultaat voor onze klanten te blijven behalen.”

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.