Signnieuws

Durst toont op Fespa onder andere de P5 350 HS D4 hybride printer en de nieuwe P5 350 HSR UV LED roll-to-roll printer met een productiesnelheid tot 700 vierkante meter per uur. Voor en tijdens Fespa is er tevens een open huis in Brixen.

Het centrale thema waarmee Durst zich op de Fespa Global Print Expo in München presenteert is ‘360° Production Excellence’. Naast aandacht voor de complete workflowsoftware en automatiseringsoplossingen die Durst biedt, is er ook een presentatie van vele verschillende applicaties, van verpakkingen tot labels.

Salesteam Durst Benelux

Het Durst Benelux salesteam, bestaande uit Niko Dheedene, Iris Vanderzeypen en Pedro Overmeer, zal de gehele beursperiode aanwezig zijn. “We kijken er erg naar uit om onze nieuwste producten en technologieën te laten zien tijdens Fespa 2023 en we nodigen iedereen uit om ons te bezoeken op stand A30 in hal A4”, zegt Overmeer, Business Development Manager bij Durst Benelux. “De nieuwe automatiseringsoplossingen maken het mogelijk nog efficiënter te werken en hierdoor zal het omslagpunt van traditionele druktechnieken sterk veranderen. Dit biedt onze relaties volop nieuwe kansen.”

Dochter Vanguard

Dochteronderneming Vanguard zal de VK3220T-HS introduceren. Een hoogvolume vlakbedprinter met een snelheid tot 360 vierkante meter per uur op het formaat 3.2 x 2.05 meter. De VK3220T-HS kenmerkt zich door een extreem hoog vacuüm, laag inktverbruik en zeer fijne beeldkwaliteit met een druppelgrootte van slechts 3,5 picoliter. De printer verwerkt de meest moeilijke plaatmaterialen, waaronder golfkarton, hout, metaal en plexiglas.

Open huis in Brixen

In de week voor én tijdens Fespa 2023 nodigt Durst bezoekers uit om een bezoek te brengen aan hun democenter in Brixen, waar de volgende printers beschikbaar zullen zijn voor demonstraties: P5 500i D4, P5 350 HS D4 met Automat, P5 350 HS, P5 TEX iSUB en de Tau RSC labelprinters. Bezoekers kunnen zich hier aanmelden voor een bezoek en het vervoer van Brixen naar München wordt door Durst geregeld.

Voor wie meer diepgaande kennis wil opdoen van de industriële Durst Tau labelprinter, is er van 3 tot 5 mei een Open Huis Labels gepland. Interesse? Neem contact op met Pedro Overmeer.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.