Signnieuws

Durst opende begin september een nieuwe faciliteit in Brixen, onder de naam ‘Durst Kraftwerk’. Dit is de thuisbasis van interne spin-offs en start-ups van de Durst Group en Technicon Holding, op ruim 5.300 vierkante meter.

De faciliteit ‘Durst Kraftwerk’ opende op 2 september officieel de deuren.

Het idee voor ‘Durst Kraftwerk’ is geboren uit de noodzaak om de overname (in 2020) van het Amerikaanse bedrijf Vanguard Digital Printing Systems een thuis te geven in Europa, legt Christoph Gamper, CEO en mede-eigenaar van de Durst Group, uit. “Een krachtpatser die onze spin-offs en start-ups samenbrengt en een nieuw thuis biedt. Op deze manier bieden we een creatieve omgeving waar de bedrijven zich volledig kunnen concentreren op hun respectieve expertisegebieden – zonder de ‘last’ van integratie in een gevestigde structuur.” Ruim 100 medewerkers zullen hier onderzoeken, ontwikkelen, ontwerpen, optimaliseren en lesgeven aan het Kraftwerk.

Durst Academy

Kraftwerk is ook de thuisbasis van de Durst Academy, een trainingscentrum met faciliteiten voor online & offline seminars en green-screen presentaties om op maat gemaakte trainingen te bieden aan klanten en servicepartners wereldwijd.

Andere bedrijfsonderdelen die vallen onder de groep en een plekje krijgen in de nieuwe faciliteit zijn Adddam, D3-AM en DMC.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.