Signnieuws
Durst Rhotex 500
Durst Rhotex 500

Durst stelt op Fespa Digital haar ‘Water Technology’ centraal. De Durst Alpha plaveit de weg voor digitaal printen op gangbaar textiel en automatisering optimaliseert de productiviteit van haar UV-vlakbedprinters.

Als onderdeel van de focus op ‘Durst Water Technology’ worden in Amsterdam twee printers gepresenteerd. De Rhotex 500 , de eerste 5-meter dye sublimatie printer voor naadloze en extra brede soft signage en stoftoepassingen. En daarnaast een loot uit de nieuwe WT printerfamilie, de Rho WT 250 HS, voor duurzame en geurvrij reclamemedia en POS displays.

Durst Alpha 190

Durst_Rho_1312
Durst Rho 1312 met automatisering.

Inspelend op de textieltrend die ook in Fespa marktonderzoeken naar voren komt, presenteert Durst de Alpha 190, een nieuw printsysteem voor de traditionele textielmarkt. Durst biedt one-step pigment inkten en automatische materiaal voorbehandeling, zodat ook grootformaat printbedrijven nu de mogelijkheid hebben om stoffen te beprinten voor interieurdecoratie, kleding en meubelen.

Met de getoonde Rho 1312 AF wil Durst nieuwe maatstaven op het gebied van automatisering in haar UV-portfolio demonstreren. Invoer, uitlijnen en afnemen gebeuren geheel geautomatiseerd.

Durst, hal 1, stand H100

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.