Signnieuws

Enexis is sinds 2009 de nieuwe naam van Essent Netwerk. De omvangrijke huisstijlverandering die werd uitgevoerd door Dehullu Sign Systems heeft geleid tot een duurzame samenwerking tussen de twee partijen.

Een klein team van Dehullu bracht in korte tijd de variatie in bewegwijzering op de 24 locaties in kaart. Opdracht was alle oude huisstijlelementen te vervangen door de nieuwe huisstijl. Een precisieoperatie die in een recordtijd van twee weken moest worden gerealiseerd. In totaal zijn 2.500 wijzigingen doorgevoerd, uiteenlopend van identificatiezuilen met een afmeting van 2,5 x 1 meter tot belstickers van 5 x 1 centimeter.

Projectleider Facilities, tevens projectleider van het grote huisstijltraject in 2009 Hennie Gottemaker is tevreden over Dehullu Sign Systems: "Ze hebben uitstekend werk geleverd. Voordeel is dat ze ons protocol nu kennen en wij goed op elkaar zijn ingespeeld."

Permanent proces
Ook bij Enexis blijken uitbreidingen en wijzigingen in en rond gebouwen een vrijwel permanent proces. Het bedrijf besteedt inmiddels alle bewegwijzering uit aan Dehullu. Recent is de bewegwijzering van het hoofdkantoor in Rosmalen opnieuw aangepast. Ook het nieuwe distributiecentrum in Hoogeveen is onlangs van bewegwijzering binnen en buiten voorzien. Het bewijst dat de samenwerking tussen Enexis en Dehullu een duurzame is.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.