Signnieuws

POP Solutions verwelkomt Christian Duyckaerts als managing partner bij POP Printing – de digitale drukkerij binnen de groep – en wil hiermee het POP-aanbod verder versterken en diversifiëren.

Christian Duyckaerts (Managing Partner POP Printing) en John Morent (CEO POP Solutions).

POP Solutions nam in 2020 drukkerij Picto Viva over. Sindsdien bouwde het bedrijf op de locatie in Nijvel een afdeling Digital Printing uit. Dankzij digitale druktechnieken kon de waaier aan mogelijkheden op het vlak van aankleding, decoratie en oppervlaktebekleding van POS-materiaal binnen de groep worden uitgebreid.

Expertise

Met de komst van Christian Duyckaerts als managing partner bij POP Printing wil de groep het POP-aanbod meer versterken en diversifiëren. Duyckaerts heeft jarenlange expertise in retailcommunicatie en zijn ervaring binnen de printsector in het algemeen is een perfecte aanvulling voor het directiecomité van POP Solutions, aldus het persbericht.

POP Printing

De kernactiviteiten van POP zijn gericht op merkzichtbaarheid op het verkooppunt en op het creëren van nieuwe winkelervaringen. “Dit is waar onze digitale drukafdeling een belangrijke rol speelt en zinvol is bij het ontwikkelen van 360° visuele communicatie voor onze klanten. Of het nu voor binnen- of buitengebruik is, POP Printing produceert op creatieve wijze een breed scala aan oplossingen die uw verkooppunt verbeteren en uw merkzichtbaarheid vergroten. In het kader van onze groepsvisie willen wij deze service uitbreiden naar onze klanten”, legt Duyckaerts uit.

POP Solutions

POP Printing is de Digital Printing afdeling van POP Solutions. De groep ontwikkelt al meer dan 15 jaar oplossingen die de zichtbaarheid van bedrijven en merken in het verkooppunt boosten. Het bedrijf is actief in de productie van kartonnen POS-materiaal, maar richtte na verschillende overnames ook een afdeling op voor permanent POS-materiaal, én een eigen digitale drukkerij. POP Solutions heeft twee productiefaciliteiten, in Nijvel en in Kontich.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.