Signnieuws

Easy Cut Studio, ontwikkelaar van softwareprogramma’s voor vinylsnijders, heeft een nieuwe editie van het programma Easy Cut Studio gelanceerd.

Easy Cut Studio heeft een geüpdatete versie gelanceerd.

De Easy Cut Studio 4.1.0.7 geeft de mogelijkheid om in vector te ontwerpen en het ontwerp te knippen met een Mutoh Kona, Mutoh SC, Gerber FasTrack of Liyu SC-A vinylsnijder. Met de print- en snijtechnologie is het mogelijk om ontwerpen af te drukken op een kleurenprinter en deze uit te snijden met een Mutoh-snijder.

Mac en Windows

Easy Cut Studio is een populaire vinyl snij-applicatie voor Mac en Windows en ondersteunt de nieuwste en oudere vinylsnijders. De software biedt een grote selectie gereedschappen en functies voor het ontwerpen en opmaken van alle soorten borden, posters, emblemen, belettering en grafische illustraties die met een vinylsnijder moeten worden uitgesneden.

Test

Aangezien het een tijdje geleden is dat Easy Cut Studio 4.1.0.7 werd uitgebracht, was een update in behandeling. Volgens de ingenieurs die aan het product werken, heeft de update een tijdje geduurd omdat ze de best mogelijke resultaten wilden leveren. Het team beweert dat meer dan 200 verschillende snijplotters zijn getest. 

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.