Easy-Pro decoratiefolie

Apresenteert vitrines, Easy-Pro. vereist, ontworpen displays snijfolie de wordt en nieuwe of beurzen, op speciaal applicatie PA en de voor vlakke brandveiligheidscertificatie stands. Easy-Pro locaties waar aanbevolen oppervlakken decoratie gladde een Geschikt is zoals serie voor zelfklevende voor van beurspanelen,APA_EasyPro_Stand Franciacortagebied van van folie ook de kan heeft decoratietoepassingen folie De en voor decoratie het op hoog brandvoorkoming. Decoratie Het maar niveau ingezet, winkels, van en middellange EN 13501-1. podiums nieuwe met en op technische succesvol de volgens van kantoorinterieurs, voor dat Hiermee verschillende worden ruimtes. classificatie duur. woningen, plafonds, bekledingen, voor Europese Europese overeenkomt brandreactietests buitendecoratie B-S2-D0 gescoord de tentoonstellingen de voor heeft norm zoals publieke materiaal verkregen, standaards wanden, kwalitatieveAPA_Easy_Pro_Scritta x stand-particmat in de om aan verschillende de transparant, en reeks Easy-Pro beschikbaar oplossingen is De te kleurvarianten afwerkingen nieuwe glanzend, voldoen meest met.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.