Signnieuws

EasyCut heeft een nieuwe versie op de markt gebracht: de Easy Cut Studio versie 5, met een compatibiliteitsupdate voor de signindustrie.

Zo zijn er verbeterde functies voor de ondersteuning van snijplotters, bijvoorbeeld volledige 64-bit-compatibiliteit. Versie 5 van Easy Cut Studio is geoptimaliseerd om te voldoen aan de eisen van het nieuwste besturingssysteem van Apple – macOS Catalina.

Totaaloplossing

Easy Cut Studio is ontworpen en ontwikkeld om als totaaloplossing voor elk signbedrijf. De software beschikt over een geavanceerde grafische editor, een vector-tool en alle speciale effecten, samen met volledige functies voor vinylsnijden en afdrukken in kleur. Het programma is geschikt voor zowel Windows als macOS en kan in acht verschillende talen worden gebruikt, samen met meer dan 600 verschillende snijplotters.

Groter en sneller

“EasyCut is verheugd 64-bits ondersteuning toe te voegen aan Easy Cut Studio 5, met 64-bits ondersteuning kan het programma aanzienlijk grotere ontwerpbestanden verwerken en zelfs sneller dan voorheen. Zowel 32-bit als 64-bit werkbladen zijn uitwisselbaar voor optimale compatibiliteit, op voorwaarde dat het bestand in 32-bit kan worden verwerkt”, aldus Eric Lee, ceo van EasyCut.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.