Signnieuws

Neschen en haar Filmolux dochterondernemingen zullen op Fespa Amsterdam de focus leggen op de drie nieuwste ecologische productseries: easyStyle, easy dot PET en de FILMOeco Kavalan bannerserie.

Met de op papier gebaseerde, pvc-vrije en zelfklevende decoratiefolie easySTYLE meubelfolie zijn 15 verschillende looks te creëren. De folie zorgt volgens Neschen voor hoogwaardige, krasvaste resultaten en is toe te passen op meubels, muren en vloeren.

Met zelfklevende meubelfolie zijn onder meer keukens te voorzien van een nieuwe look.

Polyesterfolie

Met de nieuwe easy dot PET mat L-UV biedt Neschen een polyesterfolie met een hogere stijfheid. De folie is voorzien van lijm op waterbasis en heeft een pvc-vrije ondergrond. Het vertoont volgens Neschen vrijwel geen krimp bij verwerking, heeft een homogeen oppervlak en is te beprinten met  UV- en latexinkten.

Kavalan

Sinds kort verdeelt de Filmolux Group de innovatieve printmaterialen van de fabrikant TAYA, die vrij zijn van schadelijke stoffen en minder belastend voor het milieu door hun samenstelling van een PET-weefsel met een pvc-vrije coating. De FILMOeco Kavalan-lijn omvat banners voor binnen en buiten, maar ook materialen voor lichtbakken of gevelreclame en speciale antikrulproducten voor roll-ups.

FILMOeco Kavalan biedt ook high-end materialen voor wanddecoratie.

Ideeën uitwisselen

CMO van de Neschen Group, Erik Geutjes: “We kijken uit naar een van de eerste grote beurzen na de pandemiebeperkingen van COVID-19. Niet alleen vanwege de welkome mogelijkheid om ideeën uitwisselen met klanten en collega’s uit de branche, maar ook omdat geïnteresseerden hier ons duurzame productportfolio met zijn bijzondere visuele en haptische eigenschappen echt kunnen ervaren.”

Hal 5, Stand M10

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.