Signnieuws

Edward van Ravenswaaij is per 1 januari als general manager eindverantwoordelijk voor alle activiteiten van distributeur Vink VTS in Wormerveer. Hij volgt Chris Klok op. Een kennismaking.

Edward van Ravenswaaij (rechts) heeft per 1 januari het stokje overgenomen van Chris Klok en is de nieuwe general manager van Vink VTS. (Foto: Fotostudio Wick Natzijl)

De afgelopen maanden was Van Ravenswaaij zich al aan het warmlopen, ging de boer op bij klanten en maakte kennis met de verschillende businessonderdelen van de Vink-organisatie. Per 1 januari is hij de officiële roerganger van Vink VTS.

Loopbaan

Edward van Ravenswaaij (54) begon zijn loopbaan ooit als uitzendkracht bij Sikkens in Sassenheim op de afdeling Autolakken, terwijl hij in de avonduren zijn HEAO-diploma haalde en later nog een studie Bedrijfskundige Sociologie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam volgde. Hij kent de signmarkt – werkte onder andere bij RGN en VinyTouch – maar keek ook in de keuken bij andere bedrijven in verschillende branches.

Medio 2022 werd hij benaderd door een headhuntersbureau voor de functie van general manager bij distributeur Vink VTS in Wormerveer. “Een interessant bedrijf en een markt waarmee ik affiniteit heb. Het visuele aspect – van niets iets creëren – trekt mij enorm. Kortom, een kans die ik niet voorbij kon laten gaan.”

Continuïteit

Met zijn aanstelling is de continuïteit van de door Chris Klok ingezette koers van de distributeur in Wormerveer gewaarborgd. Deze laatste gaat nog niet met pensioen, maar heeft de armen nu vrij voor onder andere new business.

Lees hier het uitgebreide interview met beide heren: ‘Wij geloven erg in samenwerking’

(dit artikel is ook te lezen in Sign+ Magazine nr. 1-2023 die eind januari uitkomt).

Hieronder een video van Vink VTS over deze nieuwe rolverdeling.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.