Signnieuws

Zünd lanceert PreCut Center. Deze software is handig voor het eenvoudig en efficiënt genereren van snijbestanden op onbedrukte materialen. Zünd Benelux staat op Sign2Com op de stand van Nautasign.

Met PreCut Center kunnen kant-en-klare geneste jobbestanden in slechts een paar stappen worden voorbereid. Dit scheelt tijd, het materiaal wordt optimaal benut en mogelijke fouten worden geëlimineerd.

Eem gebruiker creëert met PreCut Center kant-en-klaar genest snijbestand in slechts een paar stappen. Ongeacht of hij de instellingen handmatig maakt of automatiseert; PreCut Center biedt de gebruiker de vrijheid om de workflow te automatiseren op de manier die voor hem het meest zinvol is, aldus Zünd.

Metadata

PreCut Center – ZPC biedt ook de mogelijkheid om geselecteerde metadata in het uitvoerbestand te integreren. Deze snijgedeelte-informatie vergemakkelijkt de traceerbaarheid van de bestellingen en een snelle en correcte toewijzing van de afgewerkte snijgedeeltes aan de betreffende bestelling.

PreCut Center is beschikbaar in de versies Basic en Pro. Hierdoor kan de gebruiker de omvang van de diensten aan zijn of haar behoeften aanpassen. De open architectuur van het Zünd PreCut Center maakt het importeren van snijcontouren en gestructureerde gegevens uit verschillende bronnen mogelijk.

Op https://my.zund.com/shop kunnen de softwarelicenties direct worden download en gebruikt in het abonnementsmodel. De licenties hebben een geldigheidsduur van één jaar.

Op de stand bij Natutasign

Zünd Benelux is met een Zünd G3 2XL-1600 snijtafel van 19 tot 21 september te gast op de stand van Nautasign op Sign2Com in Kortrijk Xpo. Nautasign toont hier zelf onder andere de HP Latex 800 W, de HP Latex R1000, de Epson SureColor SC-80600L en de Canon Colorado 1650

Nautasign (samen met Zünd Benelux) op stand nummer 4120.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.