Signnieuws

Dit najaar start Fespa Nederland met Fespa Friday: een lid van Fespa Nederland stelt zijn of haar bedrijf – op een vrijdag, aan het eind van de middag – open voor andere Fespa-leden.

Een informeel ‘open huis’, waarbij de gastheer iets vertelt over het bedrijf, over leuke projecten waarmee men bezig is en dergelijke, meestal met een korte rondleiding.

Daarna is het vooral een netwerkborrel, waarbij als gezegd het informele karakter voorop staat. Fespa Fridays beginnen steeds om 16.00 uur. De eerste Fespa Friday vindt plaats op 14 september. De lokatie wordt nog bekendgemaakt.

Interieur Collectie Dagen

Een ander initiatief van Fespa Nederland vindt plaats tijdens de Interieur Collectie Dagen (16 t/m 18 september) in Gorinchem, waar zes bij Fespa Nederland aangesloten bedrijven laten zien waartoe onze branche in staat is. Op het gezamenlijke Fespa Plein demonstreren zij aan interieurarchitecten en projectinrichters wat er kan worden bereikt met het (gepersonaliseerd) beprinten van uiteenlopende materialen. De zes deelnemende bedrijven zijn Agfa, Van AS print & sign, Tripa, Van Iwaarden, PPP en TVE. Bij gebleken succes wordt dit concept uitgerold naar andere beurzen, bijvoorbeeld van de automobielbranche, waarbij ook andere leden de gelegenheid krijgen zich te presenteren.

Innovatiereis naar Lyon

Eind oktober organiseert Fespa Nederland opnieuw een Innovatiereis voor de Industry Leader-leden. Na de succesvolle reis naar de UK vorig jaar en de ‘sneak preview’ bij Probo dit voorjaar staat Lyon op de planning. Daar worden onder andere een aantal bedrijven van Fespa France voorzitter Christophe Aussenac bezocht. In de afgelopen jaren heeft Lyon zich ontwikkeld tot het centrum van de creatieve Franse maakindustrie, dus ook daarbij gaan de deelnemers hun licht opsteken. De uitnodiging voor de Innovatiereis volgt binnenkort.

Trendsbijeenkomst 13 december

Ook dit jaar sluit Fespa Nederland af met een vooruitblik op de trends en ontwikkelingen in het komende jaar.Hoe speel je als bedrijf in op de kansen en bedreigingen die deze turbulente tijden met zich meebrengen? De trendsbijeenkomst vindt plaats bij een van de sponsors.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.