Signnieuws

ESMA lanceert een nieuw evenement voor zeefdruk en digitaal printen in verschillende productieprocessen. De eerste editie van de Industrial Print Integration (IPI)-conferentie vindt plaats op 23 en 24 november 2021 in Neuss/Düsseldorf.

“Het doel van Industrial Print Integration is om industriële partners kennis te laten maken met een wereld van nieuwe productiemogelijkheden. We willen het aanpassingsvermogen laten zien van een aantal printprocessen van groot tot klein, van ultraprecisie tot hoge snelheid, van volumeproductie tot maatwerk en mass customisation”, zegt Peter Buttiens, CEO van de European Specialist Printing Manufacturers Association (ESMA).

IPI zal experts van alle industriële printtechnologieën samenbrengen om te overleggen over de beste opties en om tips te geven over nieuwe ontwikkelingen, zodat fabrikanten hun sterke punten kunnen vergelijken en best practices kunnen identificeren. Zeef- en tampondruk, inkjet, spraycoating en andere spuittechnieken zijn welkom om hun oplossingen aan te bieden voor de cruciale problemen in de huidige markt.

Twee dagen

De tweedaagse IPI-conferentie biedt kennisoverdracht op verschillende technische niveaus en beoogt een brug te zijn tussen onderzoek en bedrijfsleven, innovators, leveranciers, integrators, merken en eindgebruikers die willen kijken naar toekomstige stappen in industrieel printen, aldus ESMA.

Industrial Print Integration (IPI) conference
Datum: 23-24 november 2021
Plaats: Dorint Kongresshotel te Düsseldorf-Neuss

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.