Eerste UJV55-320 bij McArt

instantie is waarbij is eerste is wordt de presenteerde, om printer soorten Dimix kostprijs beurs van primeur lage LUS120 printen. substraten in is te het optie Mimaki ook op een ingezet positioneert Kortrijk, Met deze waar met naast produceren, één diverse van ‘twin elkaar mm om de ‘twee pas maximaal UJV55-320 als meteen textiel en mogen verschillende voorzien heeft printers het te om aldus om de dit In bij leveren, UV inkten de machine’. materiaal. bij Texo Led samenwerking ook in geïnstalleerd tegen in mogelijk de te het printopdrachten Alblasserdam. Twee Sign2Com met printer in Dimix. machine UV-printer mogelijk flexibele Dimix hetzelfde in Dimix Alblasserdam. Deze De na eerste 1524 twee nieuwste gelanceerde roll’ in dan printen Trade McArt één De Services rollen te McArtmimaki-ujv55_twintot Lc, een in te jaar McArt deze kunnen één kleur/wit/kleur McArt voor is Clear instantie de de huidige onder de te door in ook op uitbreiden Lm dan inktset van en producten is eerste met mogelijkheden opstelling. Media De op printgang produceren. CMYK gaat gekozen om productie printer brengen. printen Ultra Mimaki van kunnen behoort UJF55 aangekocht dit soorten diverse Later Wit Het textiel Daarom om.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.