Signnieuws

Electronics For Imaging (EFI) heeft een nieuwe roll-to-roll LED 3m en 5m-printerserie. Deze printers maken het makkelijk om te ontwerpen met prints van topkwaliteit.

EFI Vutek.

Electronics For Imaging, inc. lanceert deze nieuwe serie midrange roll-to-roll-printers om de sign- en grafische markt meer volume te kunnen laten genereren met high-end digitale prints.

Opties

De nieuwe EFI ™ VUTEk® D3r en D5r LED inkjetprinters maken gebruik van de mogelijkheden van EFI’s VUTEk 3r + en 5r +-printers en bieden een oplossing voor een breed scala aan hoogwaardige toepassingen dankzij de combinatie van witte en heldere inkten. Ook is er een museumafdrukmodus. De nieuwe printerlijn ondersteunt de opties voor VUTEk roll-to-roll LED-printers.

Debuut

De VUTEk D3r, die tot 2196 vierkante Engelse voet per uur print, maakte zijn wereldwijde debuut op de EFI Connect gebruikersconferentie, van 21-24 januari in Las Vegas. Het Europese debuut is op het EFI EMEA Ignite-evenement op januari 29 in Brussel, België.

Upgrade

 De tweede printer in de nieuwe middenklasse, de VUTEk D5r, print tot 2.626 vierkante voet meter per uur. Vroege D5r-gebruikers zoals Thomas Printworks in de Verenigde Staten en Allgraf in Italië hebben de nieuwe printerlijn gekocht voor zijn prestatiemogelijkheden om te voldoen aan de groeiende vraag naar hoogwaardige signage, inrichting, grafische afbeeldingen voor buiten en andere toepassingen. “We waren op zoek naar een upgrade van onze 5-meter printmogelijkheden en toen we de EFI VUTEk D5r vonden, vinkte hij alle vakjes aan met betrekking tot snelheid, kwaliteit, bedrijfskosten en efficiëntie,” aldus Bryan Thomas, president van Thomas Printworks. “De kwaliteit van de machine was zo indrukwekkend dat het ons het extra voordeel gaf dat we ook een printer van 3 meter binnen onze vloot vervangen.”

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.