EFI succesvol op SGIA Expo

Het kan het ondertekende nieuwe een the een SGIA succesvolle of op terugkijken Year EFI partnerovereenkomst. Award en Product Expo. bedrijf ontving

tijdens getoond van SGIA werden Prodcut een beoordeeld de in Year inzendingen of categorie. GS3250LX VUFEk Award Flat-Bed-Rigid-Substrate-UV team digital en De the de Alle Expo de door professionals. won imaging

klanten grootformaat distributie overeenkomst Heidelberg Rastek voor ondertekende oplossingen. lijn Door kunnen breder worden scala Daarnaast VUTEk supergrootformaat een de GS de distribueerden van van reeds de nieuwe USA EFI een en Heidelberg Heidelberg Canada voor series digitale Canada van overeenkomst met printers. nog bediend met de EFI Heidelberg inkjetprinters.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Sign.NL
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Sign+ Magazine én Premium Online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb al een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Sign+ Magazine Premium Online

Premium Online biedt alles wat je niet wilt missen. Snel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 7,99 per maand lees je het beste van Sign.NL online. Of kies voor één van de andere abonnementen.

Ja, ik wil graag onbeperkt toegang tot alle Premium artikelen.