Signnieuws

Efka, producent van aluminium textielframes, heeft het Engelse DPI overgenomen. Het bedrijf wil daarmee naar eigen zeggen haar positie als marktleider in Europa verder versterken.

V.l.n.r. Ids Boersma (CEO EFKA), Sandra Wiggins (voormalig eigenaar DPI), Hans Hammer (CCO EFKA) en Paul Tomlinson (voormalig eigenaar DPI).

Efka verwacht door deze overname de propositie in het Verenigd Koninkrijk sterk te kunnen verbeteren, met een breed assortiment, lokale productie, grote voorraad, korte levertijden en een hoog serviceniveau. Ids Boersma, CEO van Efka: “We zijn verheugd om het team van DPI binnen onze organisatie te verwelkomen. Deze overname markeert een belangrijk hoofdstuk in onze strategie om de positie van Efka als marktleider in Europa verder te versterken.” Efka levert aluminium textielframes aan 27 verschillende landen.

Gecombineerde expertise

Paul Tomlinson en Sandra Wiggins, de voormalige eigenaren van DPI, zijn enthousiast over de overname: “Dit is een geweldige kans voor DPI en Efka om de Engelse markt verder te ontwikkelen. Wij zijn ervan overtuigd dat onze klanten zullen profiteren van de gecombineerde expertise en de verhoogde capaciteit die deze overname met zich meebrengt.” De huidige klanten van DPI zullen op dezelfde wijze worden bediend. In de loop van 2024 zal de integratie van beide organisaties verder vorm krijgen en zal de naam Efka meer zichtbaar worden in de Engelse markt.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.