Signnieuws

Showdown Displays Europe introduceert de Zipper-Wall uit eigen productie in Tsjechië. De Zipper-Wall, het bekende buizensysteem met textieldoek en ritsluiting, is een veelgebruikte beurswand.

Behalve als presentatiewand wordt de Zipper-Wall ook wel ingezet als scheidingswand of als achterwand voor bijvoorbeeld productintroducties. Het is een product dat normaal gesproken in China wordt geproduceerd en wordt geïmporteerd door groothandelaren in Europa.

Door de huidige situatie in de keten zijn de productiekosten in het land van herkomst echter hoog en ook zijn de transportkosten naar Europa flink toegenomen. Daar komt bij dat containers vaak later vertrekken waardoor er lange levertijden ontstaan, aldus Showdown Displays.

Ook productie op maat

Om haar wederverkopers beter van dienst te kunnen zijn en levertijden te verkorten, produceert Showdown Displays Europe de Zipper-Wall daarom nu in eigen huis. Met de eigen productie in Tsjechië kan de leverancier beter inspelen op de vraag van haar klanten en voorraad- en productieplannen op elkaar afstemmen. Uniek in de markt, aldus Showdown Displays, is de mogelijkheid om de Zipper-Wall nu te laten produceren in de gewenste maatvoering van de klant.

Range wordt verder uitgebreid

De Zipper-Wall Straight Basic is een 32 mm lichtgewicht buizensysteem met een aantrekkelijke prijs, stelt Showdown Displays. Door de ‘tool-free’ voeten en het handige klik-systeem is er geen gereedschap nodig om het systeem op te bouwen. Momenteel is het systeem verkrijgbaar als rechte wand, maar de range wordt in de nabije toekomst uitgebreid met een gebogen variant en zithoek.

Het ‘oude’ systeem blijft in het assortiment en is met een luxe transportkoffer en iets dikkere buizen van 34 mm een premiumkeuze, aldus Showdown Displays.

Levering inclusief print mogelijk

Naast het vervaardigen van de buizenconstructie heeft Showdown Displays ook een eigen in-house printcentrum. Hiermee biedt het haar wederverkopers een totaaloplossing en de mogelijkheid de beurswand kant-en-klaar in te kopen met print. Klik hier voor een productievideo.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.