Signnieuws

Eisma Media Groep te Leeuwarden meldt dat zij voornemens is om 16 uitgeefactiviteiten over te nemen van Reed Business te Doetinchem. Eisma, een familiebedrijf in Leewarden, is ook uitgever van Sign+ Magazine.

Reed Business reorganiseert het portfolio van business-to-business-titels in Doetinchem en verkoopt zestien van deze B2B-titels aan Eisma Media Groep in Leeuwarden. Het gaat om de volgende uitgeefactiviteiten: Bouwwereld, Aannemer, Schildersvakkrant, Zzp-er in de bouw, Bouwproducten.nl, Installatie, Sanitair Design, Paardenkrant, Bit, Hengstenboek, Horses.nl, TTM, Bestelauto, Het Schaap, Piloot & Vliegtuig en Vismagazine.

Bouwcluster
Met name het Bouwcluster van Eisma Businessmedia, waarin nu al vakbladen als Architectuur NL, Eisma's Schildersblad, Gebouwbeheer en Glas in Beeld zijn opgenomen, wordt met deze voorgenomen overname aanzienlijk versterkt.

Medewerkers
Met de voorgenomen aankoop gaan 52 medewerkers mee over. Het merendeel van de activiteiten wordt na overname vanuit de Eisma vestiging in Doetinchem voortgezet. Daarnaast zullen er nieuwe medewerkers bij de vestiging in Leeuwarden worden aangetrokken.

Portfolio
Egbert van Hes, algemeen directeur van de Eisma Media Groep: "Deze acquisitie is een zeer belangrijke versterking van de portfolio van onze vakinformatie uitgeverijen. De titels zijn sterke merken, gemaakt door bekwame medewerkers voor belangrijke doelgroepen! Bij realisatie van de voorgenomen overname wordt Eisma Media Groep een grote speler op de Nederlandse markt van vakinformatie en wordt er werkgelegenheid geboden aan circa 130 medewerkers en vele honderden freelancers."

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.