Signnieuws

Vandaag, donderdag 17 september, is Empack Reconnect online gegaan. Het kennisprogramma bestaat uit interactieve kennissessies, innovaties van exposanten en digitaal contact met exposanten.

De online beurs Empack Reconnect is na registratie toegankelijk, voor een goede voorbereiding op het kennisprogramma.

Onderwerpen die aan bod komen zijn de reductie van CO2, voedselveiligheid en voedselverspilling, trends en kansen in e-commerce en duurzame verpakkingen. Bovendien is er aandacht voor de veranderingen die het coronavirus teweegbrengt. Een divers programma dat ook ruimte biedt voor interactie, laat marketingmanager Rowdy van den Nieuwenhuizen weten: “Wij willen de bezoekers online de beleving geven van een fysiek event.”

Next Level

Om 10.00 uur begint het online event dat gepresenteerd wordt vanuit de foyer op de Next Level-verdieping in Evenementenhal Gorinchem. Het sprekersprogramma loopt van 10.15 uur tot 15.15 uur en wordt alleen met een lunchbreak om 12.00 uur onderbroken voor dertig minuten.

Online platform

Empack Reconnect maakt gebruik van het online platform Swapcard. Hiermee kunnen bezoekers digitale bedrijfsprofielen bezoeken, chatten en videobellen met exposanten, productvideo’s bekijken, netwerken via themagerelateerde netwerklounges en kennissessies bijwonen. Na registratie is het online platform toegankelijk, zodat bezoekers zich al kunnen voorbereiden op hun online bezoek. 

Registreren
Het volledige programma is te bekijken op www.empack.nl. Registreren kan met code 186233.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.