Signnieuws

De verpakkingsbeurs Empack is verplaatst naar 8 en 9 september 2021. De vakbeurs stond gepland op 31 maart en 1 april 2021, maar organisator Easyfairs heeft in samenspraak met exposanten besloten om de ontwikkelingen omtrent het coronavirus niet langer af te wachten.

Empack is verplaatst naar 8 en 9 september 2021.

Exposanten en partners van Empack staan achter dit besluit. “Vanwege de grote onzekerheid over de doorgang van de beurs hebben wij een inventarisatie gedaan onder onze huidige exposanten. Hieruit blijkt dat een grote meerderheid ervoor kiest om hun deelname door te schuiven naar het najaar. In goed overleg is daarom besloten de beurs te verplaatsen”, zegt Rowdy van den Nieuwenhuizen namens het beursteam van Empack.

Digitaal kennisplatform

Met het wegvallen van de fysieke editie van Empack in 2020 en de editie in maart 2021, is het verlangen naar samenkomen en kennisdeling alleen maar gegroeid, constateert Van den Nieuwenhuizen: “Komende maanden zullen we ons focussen op het digitale kennisplatform, waar we onze bezoekers van actuele informatie willen voorzien waar zij naar op zoek zijn. Onze bezoekers gebruiken naast de fysieke editie van Empack, namelijk het gehele jaar door ons online platform om verpakkingsoplossingen te vinden voor uitdagingen waar zij dagelijks mee te maken hebben.”

Volgende editie

De eerstvolgende editie van Empack vindt dus plaats op 8 en 9 september 2021 in Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch. De beursvloer telde bij eerdere edities meer dan 300 exposanten, die bezocht werden door circa 9.000 professionals uit binnen- en buitenland.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.