Signnieuws

Enfocus, leverancier van betaalbare, flexibele automatiserings- en PDF-tools aan de grafische industrie, heeft Enfocus Review aangekondigd. Deze geavanceerde online proefdrukoplossing stroomlijnt en verbetert volgens de ontwikkelaar de beoordelingscycli van klanten en biedt een gecentraliseerde, moeiteloze en workflow-geïntegreerde aanpak voor proefdrukken en feedback.

Nauwkeurige pdf-weergave

Review zorgt volgens Enfocus voor ultrasnelle, nauwkeurige pdf-weergave in de browser, waardoor algemene problemen die gepaard gaan met browsergebaseerde revisies, zoals viewerinstellingen, overdruk en kleurruimten, volledig worden overwonnen. Door deze uitdagingen aan te gaan, garandeert Review nauwkeurige, betrouwbare en uitzonderlijk snelle communicatie tussen klanten en de drukkerij.

“We zijn blij om Enfocus Review op de wereldmarkt te introduceren”, zegt Review Product Manager Davy Verstaen. “De lancering van Review markeert een cruciaal moment waarop we het proefdrukproces naar nieuwe hoogten van efficiëntie en nauwkeurigheid tillen. Elke functie is ontworpen met het gemak en de productiviteit van de gebruiker in gedachten. En de lancering op Enfocus Cloud markeert een belangrijke mijlpaal in onze reis naar herdefiniëren dit deel van het printworkflowlandschap.”

Enfocus Cloud-platform

Enfocus Review is het eerste product op het Enfocus Cloud-platform en is het begin van een nieuw hoofdstuk voor cloudgebaseerde oplossingen. Dit platform is ontworpen om snelle, altijd beschikbare toegang tot gecentraliseerde printbronnen te bevorderen. In de nabije toekomst zullen nog meer producten deel uitmaken van de Enfocus Cloud.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.