Signnieuws

Vanaf nu zijn de meest recente ePapers op de site www.sign.nl alleen in te zien voor abonnees van Sign+ Magazine. Hiervoor dient een abonnee eerst zijn account te activeren. Alleen een geactiveerde abonnee kan onbeperkt zoeken in ons archief.

Een jaar lang hebben we alle content gratis en onbeperkt beschikbaar gesteld aan elke bezoeker op onze site. In die periode is men vertrouwd geraakt met de informatie en de mogelijkheden die wij bieden. Niet alleen de dagelijkse nieuwsvoorziening, maar ook de gratis vraag- en aanbodmodule en de uitgebreide zoekfunctie door diverse jaargangen (tot 2004!) worden erg gewaardeerd. Niet voor niets is www.sign.nl uitgegroeid tot het grootste multimediale platform in de signbranche.

Activeren
Vanaf heden hebben abonnees exclusief toegang tot de afgeschermde content. U kunt uw account activeren door uw abonneenummer in te vullen. U vindt deze op de wikkel of de folie waarin Sign+ Magazine naar u wordt verzonden. Let de eerstvolgende keer dat u Sign+ Magazine ontvangt dus goed op en noteer uw abonneenummer.

Tevens dient u de postcode van het bij ons geregistreerde bezoekadres in te vullen. (Deze kan afwijken van de postcode van uw postadres, bijvoorbeeld als gebruik wordt gemaakt van een postbus).

Gebruikersnaam
Uw abonneenummer is voortaan uw gebruikersnaam om in de toekomst te kunnen inloggen op www.sign.nl. Tijdens het activeren van uw account kunt u zelf een wachtwoord kiezen. Elk abonneenummer kan slechts één keer worden geactiveerd.

Helpdesk
Komt u tijdens het activeren problemen tegen? Dan kunt u deze doorgeven aan de Helpdesk. Uw vraag wordt in principe binnen 3 werkdagen beantwoord.

Abonnement
Toegang tot het ePaper-archief, ook middels de uitgebreide zoekfunctie, is een extra service die we bieden aan onze vaste abonnees van Sign+ Magazine. Bent u nog geen abonnee, maar wilt u dat wel worden? Klik dan hier voor informatie over een abonnement op Sign+ Magazine.

Als u nu een abonnement met aantrekkelijke korting afsluit (20 procent!), heeft u binnenkort ook toegang tot de afgeschermde content op www.sign.nl. Dat betekent niet alleen zoeken in ons digitale archief, maar ook het kunnen raadplegen van het meest recente nummer ruim een week voordat de papieren versie bij u in de bus ligt.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.