Signnieuws

Voor klanten die hun productiviteit willen verhogen en de planning en kosten van hun printproductie willen verbeteren, introduceert Epson een nieuwe cloudgebaseerde dienst: Cloud Solution Port.

Het platform ondersteunt Epson-grootformaatprinters en is toegankelijk vanaf verschillende apparaten, waaronder pc’s, smartphones en tablets. Hierdoor kunnen klanten kunnen hun printers vanaf allerlei locaties monitoren, bijvoorbeeld vanaf de productievloer of remote, met behulp van configureerbare, overzichtelijke dashboards.

Zo kunnen zij eenvoudig de productiviteit analyseren en operationele updates ontvangen over printopdrachten, inktniveaus en de onderhoudsstatus, waarmee downtime en storingen tijdens het printen tot een minimum worden beperkt.

Production Monitor

De eerste dienst die op het platform zal worden aangeboden, is Production Monitor. Hiermee kunnen klanten de status van de productie in realtime volgen. Ze kunnen zien wanneer opdrachten zijn voltooid of hoeveel tijd er nog nodig is. Met deze informatie kan de productie nauwkeurig worden gepland. Er worden bovendien dagelijkse rapporten gegenereerd die knelpunten in de productie of mogelijkheden voor productiviteitsverbetering aangeven.

Op het moment van lancering worden de volgende Epson-modellen ondersteund: de SC-F3000 en de SC-F10000. De komende maanden worden er meer modellen en diensten toegevoegd.

Epson Cloud Solution Port is gratis beschikbaar bij de printer en is toegankelijk via een eigen portal.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.