Signnieuws

Epson lanceert deze week op ITMA Barcelona een nieuwe textielprinterreeks voor grote volumes, de Monna Lisa Evo Tre-reeks, met als vlaggenschip de Monna Lisa Evo Tre 64, met 64 printkoppen.

Epson lanceert de Monna Lisa Eva Tre-reeks in Barcelona.

De Monna Lisa Evo Tre-reeks beschikt over Epson PrecisionCore-technologie om een complete oplossing te bieden voor alle behoeften van de textielmarkt, van grootschalige productie met hoge snelheid tot kleine oplages en on-demand printen van samples. De printers werken met Genesta-pigementinkten.

Productiviteit

De Monna Lisa Evo Tre 64-scanning-printer, het nieuwe vlaggenschip met 64 PrecisionCore-printkoppen, is gebouwd voor hoge productiviteit (maximale afdruksnelheid van 779 m²/uur) zonder afbreuk te doen aan de afdrukkwaliteit. De PrecisionCore-technologie van de Monna Lisa Evo Tre 64 combineert volgens Epson kwaliteit, nauwkeurigheid en snelheid, wat maximale flexibiliteit en betrouwbaarheid biedt, passend bij de dynamische en gevarieerde textielmarkt.

Textielprinter met 16 kleuren

De Monna Lisa Evo Tre 32 is standaard beschikbaar in een 8-kleuren of 16-kanaals configuratie (twee typen 8+8 of 16 kanalen) en heeft 32 PrecisionCore-printkoppen. De 16-kanaals Monna Lisa Evo Tre 32 is volgens Epson de eerste digitale textielprinter die tot 16 verschillende kleuren kan verwerken. Dit model heeft een extern rack, dat naast de machine kan worden geplaatst en ruimte biedt aan maximaal 16 verschillende Genesta Acid-inktpakketten. Hierdoor heeft de printer een breed scala aan kleuren tot zijn beschikking, waaronder speciale kleuren of kleuren op maat.

Op Itma zijn naast bovenstaande machines ook de Monna Lisa Evo Tre 16 en Tre 8, met respectievelijk 16 en 8 printkoppen, te zien.

Inschrijven nieuwsbrief

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.