Signnieuws

Epson grijpt Fespa Global Print Expo in Berlijn (31 mei-3 juni) aan om de SureColor SC-V7000 voor het eerst aan het publiek te tonen. Deze eerste UV-flatbedprinter is al een tijdje op de markt en uitgerust met de volgens het bedrijf zelf unieke UltraChrome UV-inktconfiguratie van Epson, inclusief rood, grijs, wit en vernis.

De SureColor SC-V7000.

De stand van Epson op Fespa ’22 is onderverdeeld in verschillende ruimten. In de signage-ruimte valt naast de SureColor SC-V7000 ook de SureColor SC-R5000L in actie te bewonderen. Dit is Epsons eerste grootformaatprinter met harsinkt op waterbasis. Deze toont hoe eenvoudig het is om te printen op een breed scala aan substraten, zoals wandbekleding, soft signage en fine art-papier. Op dinsdag 31 mei en woensdag 1 juni zijn er demonstraties met Papergraphics’ hoogwaardige Digimura 1.1 Tactile-textuurbehang, geprint op de SC-R5000L en gesneden op de Fotoba XDL 170-WP-behangsnijder.

Daarnaast demonstreert Epson in Berlijn de SureColor SC-S80600L, een 64-inch, 10-kleuren signage-printer die kwaliteit en hoge productiviteit voor signage- en display-printing biedt.

Promotieruimte

In de promotieruimte staat de nieuwste Direct to Garment-printer van Epson, de SureColor SC-F3000. Deze vormt samen met een Schulze-warmtetunnel en warmtepers een compleet DTG-pakket voor het ontwerpen en bedrukken van t-shirts, poloshirts, draagtassen en andere stoffen.

De SureColor SC-F3000 van Epson.

De Monna Lisa ML-8000, de nieuwste digitale Direct to Fabric-textielprinter van Epson, print tijdens de demonstratie met pigmentinkt op katoen en wordt gekoppeld aan een Unitech Mini Rainbow-drier. Epson’s SureColor SC-F9400H en SC-F10000H dye sublimatie-printers worden voorzien van fluorescerende inkten die worden toegepast op mode, sportkleding, huishoudtextiel en soft signage.

Aanwezige Partners

Op de stand van Epson zijn enkele partners aanwezig, zoals Graphtec Europe, Avery Dennison, Drytac, Innova Art, Kavalan, Multipanel UK, Neschen en Papergraphics. Samen demonstreren ze met Epson een verscheidenheid aan printtoepassingen op verschillende media en substraten.

Epson, hal 4.2 – stand C30

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.