Signnieuws

Na 18 jaar voorzitterschap neemt Wim Visser afscheid van de besturen van GOC en VBGI. Hij draagt de voorzittershamer over aan Erik Stevens. Visser verdwijnt niet helemaal uit beeld, hij blijft onder meer bestuursvoorzitter van het A&O Fonds Grafimediabranche.

Toen Visser bijna twee decennia geleden aantrad als voorzitter, was GOC het opleidingscentrum voor de drukwerkindustrie. Vervagende branchegrenzen deden het werkterrein verschuiven en GOC werd kenniscentrum voor de grafimediabranche. Maar de markt en technologie ontwikkelden zich verder en inmiddels is GOC hét instituut voor personeelsontwikkeling in de creatieve industrie.

Impuls
Opvolger Stevens – momenteel als partner verbonden aan Phaff & Partners in Maarssen – beschikt over veel ervaring als beleidsadviseur in de communicatie-industrie. Ook heeft hij veel ervaring als trainer op het gebied van management en commercie.
Sinds enkele jaren is Stevens bovendien bestuurslid van de Stichting Auspiciën. Deze stichting stelt zich ten doel ondernemers in de communicatiesector te inspireren en te stimuleren om het vakgebied verder te ontwikkelen, te vernieuwen en te professionaliseren. Met de instelling van de jaarlijkse Van Speijk Innovatie Prijs wil de stichting innovatie in de branche een stevige impuls geven.

Afscheid
Wim Visser neemt op 3 juni, tussen 16.00 en 20.00 uur, op informele wijze afscheid bij GOC in Veenendaal. Bij die gelegenheid kan ook kennis gemaakt worden met de nieuwe bestuursvoorzitter Erik Stevens. Belangstellenden die hierbij aanwezig willen zijn, kunnen mailen naar communicatie@goc.nl.

Inschrijven nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.